ЛЕВІСТРО / LEVISTRO - насіння салату, Rijk Zwaan
Термін дозрівання: середній;
Особливості: рослина має масу до 500 г;
Призначення: найкраще підходить для всесезонного вирощування у відкритому грунті.
Термін дозрівання: середній;
Особливості: рослина має масу до 500 г;
Призначення: найкраще підходить для всесезонного вирощування у відкритому грунті.
Сорт напівкачанного хрумкого салату типу Лолла Біонда з апетитним забарвленням для вирощування у відкритому грунті з початку квітня до вересня і цілорічного вирощування в закритому грунті.
Скоростиглість: середній.
Характеристика:
Додаткова інформація
Сорт не схильний до несправжньої борошнистої роси салату (Bremia lactucae) (раси 1-16, 19, 21,23), внутрішнього некрозу, салатної попелиці.
Характерна висока пластичність і довгий термін старту стрелкованія, висока стійкість до склоподібності і розтріскування.
Гарантована можливість отримання врожаю через тривалий період збору.
Сорт відрізняється високою якістю товарної продукції, тривалим терміном зберігання і чудовими якостями при транспортування.
Посів насіння доцільно проводити на глибину 1-1,5 см.
Необхідними умовами для утворення потужної голівки повинні бути постійні і нормовані поливи, що не дозволяють воді застоюватися і грунту пересихати.
Догляд за сортом полягає в розпушуванні, прополці і проріджуванні щільних сходів при необхідності.
Салат має корисні дієтичні якості і чудово підходить для салатного використання в свіжому вигляді.
Має чудовий, ніжний приємний смак.
Найбільш вдалий при вирощуванні влітку, при високих температурах не зацвітає, стебло не витягується.
Посадку проводити з густотою в 10-12 рослин на 1 метр кв.
Призначення: найкраще підходить для всесезонного вирощування у відкритому грунті.
Виробник: Rijk Zwaan, Нідерланди.
Країна виробник | Нідерланди |
---|---|
Термін дозрівання | Середній |
Місце вирощування | Закритий та відкритий грунт |
Сорт або гібрид | Сорт |
Колір | Зелений |
Тип рослини | Лолло Біонда |
Скільки штук в грамі | 1 грам – від 600 до 1000 шт; 1000 насінин - від 0,8 до 1,5 грам |