ТАРПАН F1 / TARPAN F1 - насіння томата (помідора), Nunhems

Код товару
2461
Немає у наявності
Grouped product items
Фасовка
Немає доступних опцій цього товару.

Термін дозрівання: 98-105 днів від появи сходів;

Особливості: плоди досить щільні, дуже соковиті, мають характерні для рожевих томатів оригінальні смакові якості;

Призначення: для вирощування в теплицях і відкритому ґрунті.

Доставка

по території України:

  • Нова Пошта
  • Укрпошта
  • Делівері
  • Ін-тайм
  • Meest Express
  •  Оплата
  •  При отриманні
  •  Безготівковий розрахунок
  •  Відповідність всіх товарів:
  •  Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини
  •  Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні

Опис томата ТАРПАН F1 (TARPAN F1) – основні властивості:

Рослина середньої сили зростання, порівняно компактна.

Скоростиглість: 98-105 днів від появи сходів.

Характеристика:

  • Плоди досить щільні, дуже соковиті, мають характерні для рожевих томатів оригінальні смакові якості.
  • Середня маса плоду при вирощуванні в теплицях 160—180 грам, у відкритому ґрунті 130—160 грам.

Додаткова інформація

Оптимальна щільність стояння гібриду у відкритому ґрунті 30—40 тис. рослин на га. Гібрид можна вирощувати при невеликому загущенні (до 45—50 тис. на га). Розміри плодів при цьому практично не зменшуються. При вирощуванні Тарпана F1 в теплиці при подвійній щільності (5 рослин на м2) врожайність з 1 м2 збільшилася на 90%.

Призначення: для вирощування в теплицях і відкритому ґрунті.

Виробник: Nunhems, Нідерланди.

Докладніше
Країна виробник Нідерланди
Термін дозрівання Ранній
Місце вирощування Закритий та відкритий грунт
Сорт або гібрид Гібрид
Форма Округло-приплюснутий
Колір Рожевий
Вага до 200 г
Тип Детермінантний
Тип плоду Середньоплодні томати
Скільки штук в грамі 1 грам – від 300 до 330 шт; 1000 насінин - від 2 до 3 грам
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:ТАРПАН F1 / TARPAN F1 - насіння томата (помідора), Nunhems
* Характеристики, зовнішній вигляд упаковки і комплектація товару можуть змінюватись виробником без попередження.