Термін дозрівання: 41-55 днів на зелень, 75-90 днів на спеції;
Особливості: висота рослини 115-140 см, велике сильно розсічене листя, врожайність 2,5-3,0 кг/м², не в’яне до 10 днів після зрізання;
Призначення: для свіжого споживання та сушіння.
Термін дозрівання: 41-55 днів на зелень, 75-90 днів на спеції;
Особливості: висота рослини 115-140 см, велике сильно розсічене листя, врожайність 2,5-3,0 кг/м², не в’яне до 10 днів після зрізання;
Призначення: для свіжого споживання та сушіння.
Аннет – це середньопізній сорт кропу, який характеризується високою врожайністю та тривалим збереженням свіжості. Термін дозрівання: на зелень – 41-55 днів, на спеції – 75-90 днів. Рослина компактна, з великою напіврозкидистою розеткою листя. Листя велике, сильно розсічене, темно-зеленого кольору. Висота рослини сягає 115-140 см.
Скоростиглість: Середньопізній сорт (41-55 днів на зелень, 75-90 днів на спеції).
Характеристика:
Додаткова інформація
Рекомендується для свіжого споживання та сушіння. Посів можливий з березня по вересень. Кріп Аннет ідеально підходить для кулінарного використання завдяки своїм смаковим якостям та тривалому строку зберігання після зрізання.
Призначення: Для свіжого споживання та сушіння.
Виробник: Leda Agro, Туреччина.
Країна виробник | Туреччина |
---|---|
Термін дозрівання | Ранній |
Місце вирощування | Закритий та відкритий грунт |
Сорт або гібрид | Сорт |
Колір | Зелений |
Скільки штук в грамі | 1 грам – від 600 до 900 шт; 1000 насінин - від 1,1 до 1,6 грам |